Predstavljanje nove sezone Zone

02_10_2018  |  Autor: I.Z.  |  Foto: I.Z.
Predstavljanje nove sezone Zone

- Dajući prilike manje iskusnima, ali i okupljajući neke od najkvalitetnijih voditelja u regiji, pripremili smo još jednu zanimljivu, originalnu i kvalitetnu sezonu - najavljuje voditelj Kluba Zona.

Predstavljanje programa nove sezone Kluba Zona održat će se u četvrtak, 4. listopada, u 11 sati u Klubu Zona. Tom prilikom najavit će se planirana događanja, predstaviti suradnici, ali otvoriti mogućnosti za nove suradnje.

- Dajući prilike manje iskusnima, ali i okupljajući neke od najkvalitetnijih voditelja u regiji, pripremili smo još jednu zanimljivu, originalnu i kvalitetnu sezonu. Više od dvadeset suradnika, pojedinaca, organizacija i neformalnih grupa realizirat će na desetke predavanja, edukacija, izložbi, nastupa i tematskih druženja. Uz edukativna, informativna, kulturna i zabavna događanja mladi će i u novoj sezoni imati priliku za kvalitetno provođenje slobodnog vremena, socijalizaciju, razvijanje potencijala i motiviranje za aktivno sudjelovanje u društvu - najavljuje Goran Biličić, voditelj Kluba Zona.