Predstavlja se novi GPM Splita

28_10_2016  |  Autor: I. Z.  |  Foto: I. Z.
Predstavlja se novi GPM Splita

Javno predstavljanje Nacrta Gradskog programa za mlade Grada Splita za razdoblje od 2017. do 2020. godine održat će se u petak, 28. listopada 2016. godine u 18 sati, u središnjici Gradske knjižnice Marka Marulića.

Javno predstavljanje Nacrta Gradskog programa za mlade Grada Splita za razdoblje od 2017. do 2020. godine održat će se u petak, 28. listopada 2016. godine u 18 sati, u Dvorani 1 središnjice Gradske knjižnice Marka Marulića. Predstavljanje se održava u organizaciji Grada Splita i CEDRA-e, organizacije koja je izradila Nacrt. 

U razdoblju od 5. do 20. listopada 2016. godine Nacrt GPM-a stavljen je svima zainteresiranima na uvid na internetsku stranicu Grada Splita kako bi se prikupile povratne informacije, prijedlozi, primjedbe i komentari vezani uz navedeni Nacrt, koji je izrađen na temelju informacija dobivenih tijekom istraživanja provedenih putem okruglih stolova, fokus grupa i anketnih upitnika. Na javnom predstavljanju GPM-a bit će prezentirana metodologija provedenog istraživanja, kao i mjere i aktivnosti koje su kreirane sukladno dobivenim rezultatima, odnosno bit će predstavljeni svi prijedlozi i primjedbe zaprimljeni tijekom trajanja online savjetovanja.

Tijekom predstavljanja svi prisutni imat će priliku za iznošenje dodatnih prijedloga prije slanja konačne verzije na usvajanje.