Iskušajte Recept za bolji život

03_05_2013 / 12:05h
Iskušajte Recept za bolji život

Split nastavlja u dvorani u Lori ugošćavati kazališne predstave pa tako iz radionice najboljeg sarajevskog humora prvi put u Hrvatsku stiže predstava Recept za bolji život.

Split nastavlja u dvorani u Lori ugošćavati kazališne predstave pa tako 11. svibnja u 20 sati iz radionice najboljeg sarajevskog humora prvi put u Hrvatsku stiže 70 minuta smijeha i opuštanja uz predstavu Recept za bolji život.

Mladi sarajevski glumci Emir Fejzić i Adnan Goro prave svoje prve velike korake na daskama koje život znače. Završili su Akademiju scenskih umjetnosti kao najbolji studenti i obojica su dobitnici nagrada za najbolje mlade glumce , a zajedno su počeli raditi već za vrijeme studija. Ova njihova autorska predstava prvi put je izvedena krajem 2011. godine te je nakon desetaka sarajevskih izvedbi postala hit u cijelog regiji.

Ulaznice za komediju mogu se nabaviti u Music shopu Koteks i na blagajni dvorane od ponedjeljka, od 14 do 20 sati. Cijena ulaznice je 60 kuna. Informacije na broj: 095 808 5819.

>> Porukom na našem fejsu pošaljite nam ime i prezime i možda dobijete ulaznice ;)