Predsjedavaj Studentskim zborom

30_09_2017  |  Autor: I.Z.  |  Foto: SZSZ
Predsjedavaj Studentskim zborom

Na temelju članka 19. st. 3. Statuta Studentskog zbora Sveučilišta u Splitu Povjerenstvo za provedbu natječaja za izbor Predsjednika Studentskog zbora Sveučilišta u Splitu raspisuje Poziv za dostavu prijedloga za izbor Predsjednika Studentskog zbora Sveučilišta u Splitu.

Pravo na sudjelovanje u natječaju imaju studenti/ice koji/e ispunjavaju sljedeće opće uvjete:

– da su studenti Sveučilišta u Splitu,
– da su u posljednje dvije godine studija sakupili minimalno 60 ECTS bodova, (ne odnosi se na student koji su na prvoj godini studija)
– da nisu razriješeni dužnosti kao članovi Studentskog zbora Sveučilišta u Splitu Odlukom Skupštine Studentskoga zbora radi neispunjavanja povjerenih im dužnosti određenih Zakonom ili Statutom Studentskog zbora Sveučilišta u Splitu, povrede ugleda dužnosti koju su obnašali, zlouporabe položaja ili prekoračenja njihovih ovlasti te da nisu prekršili zakonske, podzakonske i druge važeće propise ili odredbe Statuta Studentskog zbora Sveučilišta u Splitu.

Za sudjelovanje na natječaju potrebno je priložiti:

– Kandidaturu za Predsjednika Studentskog zbora Sveučilišta u Splitu od strane studentske udruge registrirane na Sveučilištu u Splitu, studentskog zbora sastavnice ili neformalne skupine studenata uz 50 potpisa kandidature.

– životopis kandidata,
– potvrdu o statusu studenta,
– potvrdu o sakupljenim ECTS bodovima u posljednje dvije godine studija, (ne odnosi se na student koji su na prvoj godini studija)
– plan i program rada,
– motivacijsko pismo.


Prijave na natječaj podnose se u roku od 15 dana od dana objave na stranicama Studentskog zbora Sveučilišta u Splitu na mail adresu [email protected]

Prijave s nepotpunom i neovjerenom dokumentacijom neće se razmatrati.