Prava mladih i sinjski Dom mladih

12_04_2013 / 18:34h
Prava mladih i sinjski Dom mladih

U nogometnoj Info zoni na radiju poslušajte dva zanimljiva razgovora - o sinjskom Domu mladih i pravima koje mlade očekuju ulaskom Hrvatske u EU.

U nogometnoj Info zoni na radiju poslušajte dva zanimljiva razgovora - o sinjskom Domu mladih i pravima koje mlade očekuju ulaskom Hrvatske u EU. Emisija je ovog petka dobila sportski epitet zbog povremenih javljanja sa utakmice Split – Rijeka :)

Mate Maleš, tajnik sinjske udruge mladih S.K.U.P. najavit će bogati subotnji program u Sinju. Nakon javne tribina Što s Domom mladih? održat će se predstavljanje stripa Pogrde Maje i Svagija nakon čega slijedi glazbeni program na kojem će nastupiti splitski band Bustri i dj-evi.

Koliko građani, posebno mladi, uopće poznaju svoja prava te koliko koriste mogućnosti i pogodnosti koje im se pružaju još ćemo se jednom zapitati u prilogu EUformiraj se! – ne samo zato jer je 2013. godina proglašena Europskom godinom građanstva u kojoj se najveća pozornost poklanja građanskim pravima. Petra Pekica, koordinatorica aktivnosti Mreže mladih Hrvatske, dat će odgovor na ova pitanja te kroz prezentaciju projekta i kampanje Znam, razmišljam, sudjelujem ispričati kako su oni zamislili informiranje mladih.


Kao i svakog petka, nakon 19 sati slušaj Info zonu - na radiju ili na linku!

Prilog EUformiraj se! pripremljen je uz potporu europske unije u sklopu projekta 28. Zvjezdica financiranog kroz program IPA INFO 2011. Sadržaj priloga odgovornost je PRONI Centra za socijalno podučavanje I ne odražava nužno gledišta Europske unije. Više informacija o Europskoj uniji potražite na web stranicama Delegacije Europske unije u Republici Hrvatskoj www.delhrv.ec.europa.eu i na web stranicama Europske komisije www.ec.europa.eu.