Požuri u Foto školicu!

23_03_2015 / 10:05h  |  Autor: I. Z.  |  Foto: Luka Kivela
Požuri u Foto školicu!

Do sredine tjedna otvorene su prijave za besplatni tečaj fotografije u Info zoni. Dvotjedna Foto školica počet će u vrijeme školskih proljetnih praznika te će se održavati gotovo svaki dan.

Do sredine tjedna otvorene su prijave za besplatni tečaj fotografije u Info zoni. Dvotjedna Foto školica počet će u vrijeme školskih proljetnih praznika, 30. ožujka, te će se održavati gotovo svaki dan u 19 sati. Obavezna je prethodna prijava na infozona.hr/prijava.

>> Prati događanja u Info zoni na infozona.hr/program

Prethodne dvije sezone mladi su pokazali izniman interes za ovaj tečaj. Osim stjecanja teorijskog znanja, polaznici će tijekom dvadesetak sati rada imati priliku koristiti profesionalnu opremu te raditi na konkretnim fotografskim zadacima, a na kraju ciklusa sudjelovat će i u natječaju za izložbu na temu - jednakost. Voditelj tečaja je Veljko Martinović, školovani fotograf i iskusni fotoreporter koji ima iskustvo vođenja velikog broja tečajeva fotografije.

Radionica se provodi u okviru projekta U ime jednakosti koji provode Centar za mirovne studije, Cenzura Plus i Mreža mladih Hrvatske, financiran sredstvima Europske unije.