Poziv splitskim podstanarima

10_08_2013 / 10:13h
Poziv splitskim podstanarima

Agencija za promet nekretninama u subotu će u dnevnom tisku objaviti javni poziv za sastavljanje liste prvenstva za kupnju novih splitskih POS-ovih stanova na Kili. Poziv je dostupan i na webu Agencije.

Agencija za promet nekretninama u subotu će u dnevnom tisku objaviti javni poziv za sastavljanje liste prvenstva za kupnju POS-ovih stanova na lokaciji Kila 3 – piše dalmacijanews.com. Poziv je dostupan i na webu Agencije.

Novi splitski POS-ovi stanovi gradit će se po projektu Ante Kuzmanića. Planira se gradnja 210 stanova, a cijena kvadrata iznosit će 1.150 eura. Rata kredita budućim vlasnicima stanova, najavljeno je u travnju, trebala bi iznositi od 200 do 300 eura na mjesec.

Iz APN-a su u travnju najavili da će prikupljanje dokumentacije biti besplatno. Naime, u trenutku prijavljivanja, mogu se podnijeti kopije i izjave koje ne moraju biti ovjerene, a kada se utvrdi da kandidat udovoljava uvjetima i da je izabran, predočit će originale na uvid.

Uskoro bi se trebali riješiti imovinsko-pravni odnosi na lokaciji Kila 1 gdje se također planira gradnja jeftinih stanova za podstanare.