Pozivi mladim liderima

10_12_2012 / 10:35h
Pozivi mladim liderima

Young Leaders program Aspen Instituta iz Rumunjske svake godine okuplja 20-ak mladih uspješnih osoba iz regije kojima je cilj promicati liderstvo u društvu te razvijati regionalnu mrežu.

Program Young Leaders svake godine okuplja 20-ak mladih iz regije kojima je cilj promicati i unaprijeđivati liderstvo u društvu te razvijati regionalnu mrežu koja se temelji na zajedničkim vrijednostima i interesima. Sudionici moraju tečno znati engleski jezik. Aspen Institut iz Rumunjske će pokriti troškove školarine, smještaja i prehrane, a sudionici će trebati pokriti troškove prijevoza do i iz Rumunjske.

Program se sastoji od četiri modula u Rumunjskoj:
Modul I: 15.-21. travnja 2013. godine
Modul II: 10.-16. lipnja 2013. godine
Modul III: 16.-22. rujna 2013. godine
Modul IV: jednodnevni događaj u prosincu 2013. godine

Prijaviti se mogu osobe u dobi između 25 i 35 godina koji su postigli značajne profesionalne pozicije i rezultate u svom području djelovanja, koji imaju liderski potencijal, smisao za inicijativu i poduzetništvo te građanski interes. Kandidati trebaju dolaziti iz sljedećih zemalja: Albanije, Armenije, Azerbajdžana, Bjelorusije, Bosne i Hercegovine, Bugarske, Hrvatske, Gruzije, Mađarske, Kosova, Makedonije, Moldavije, Crne Gore, Rumunjske, Srbije, Turske ili Ukrajine.

Rok za prijavu je 3. veljače 2013. godine.

aspeninstitute.ro