Pozdrav ljetu uz Regius festival

14_08_2013 / 22:38h  |  Autor: Maya
Pozdrav ljetu uz Regius festival

Kao svojevrstan pozdrav ljetu bit će treće izdanje šibenskog festivala Regius koji će na kraju kolovoza na šibenskoj gradskoj plaži Jadrija okupiti ponajbolje bendove jugoistočne Europe.

Ljeto se bliži kraju, a kao svojevrstan pozdrav bit će treće izdanje šibenskog festivala Regius koji će i ove godine okupiti najbolje bendove jugoistočne Europe.

>> Veeeliki popis festivala i koncerata


Prvu večer (petak, 30.08.) na gradskoj plaži Jadrija prašit će osječki agro-sexuall šank-pank bend Grupa Tvog Života, ovogodišnji predstavnici Crne Gore za Eurosong Who See Klapa, beogradski alternativni rock bend Repetitor i svevremenski Jinxi. Svi koji ostanu na nogama će imati priliku zatvoriti večer uz slovenski electro/d'n'b/punk kolektiv Hex.

Siledžije, bosanskohercegovački crossover/ rapcore kvartet svoj glazbeni pravac definiraju različitim glazbenim ukusima članova banda (od hip-hopa, funk rocka i punka do elemenata elektro glazbe), a čine postavu druge večeri (subota, 31.08.) zajedno s urbano, samo urbano mega carom Rambo Amadeusom, barabama iz Bad Copya, Conquering Lion (dub/reggae) te Chew the Fat!, d'n'b/dubstep/grime kolektivom iz Zagreba.

Kao support obe večeri, okupljene će zabavljati splitski trojac iz Raplection Soundsystema.

Cijena ulaznica u pretprodaji u šibenskim kafićima Domald, Castello i Baldekin je za dnevnu 60 i 90kn za festivalsku, dok će na ulazu karte biti 80 i 120kn.

regiusfestival.com