split.com.hr u TOP 10

18_12_2006
split.com.hr u TOP 10

Vidi Web Top 100 nacionalni internet natječaj je najznačajniji hrvatski web natječaj koji se održao po sedmi put. Splitski portal, split.com.hr je među 200tinjak kandidata odabran u hrvatski web top 10 u kategoriji državne institucije.

Vidi Web Top 100 nacionalni internet natječaj je najznačajniji hrvatski web natječaj koji se održao po sedmi put. Splitski portal, split.com.hr je među 200tinjak kandidata odabran u hrvatski web top 10 u kategoriji državne institucije. U stručnom ocjenjivačkom sudu bili su Ivana Petrović (urednica vanjskopolitičke redakcije, Nova TV) kao predsjednica žirija te Dario Markuš (urednik video portala Dnevnik.hr, Nova TV) i Saša Ćeramilac (voditelj magazina "U sridu", Nova TV).

Početna stranica za svakog tko želi upoznati čari Splita. Obilje informacija, fotogalerija s koncerata i događanja, vijesti.

Još jedan dokaz da smo na pravom putu, još jednom na ponos svakom tko je dao dio sebe za stvaranje ovog portala… Poticaj da nastavimo, dovršimo što smo započeli i započnemo novo :)

napisao: splitski.portal