Ponuda zadnjeg vikenda

28_09_2012 / 01:41h
Ponuda zadnjeg vikenda

Kako ćete, s kim i gdje provesti zadnje rujanske dane ovisi o vama, a mi možemo još samo sažeti ponudu ako u kalendaru događanja imate previše dilema...

Teško da neka baba uživa u ovakvom babljem ljetu punom vlage i južine, a ako ćemo suditi po najavljenim vremenskim prilikama previše uživanja neće biti ni preko vikenda. Kako ćete, s kim i gdje provesti zadnje rujanske dane ovisi o vama, a mi možemo još samo sažeti ponudu ako u kalendaru događanja imate previše dilema...

Vjerujte na riječ da se isplati pogledati novu predstavu Gradskog kazališta mladih Narančina kora. Ako ne u petak, onda u subotu ;) U petak prije predstave stignete na predstavljanje zagrebačkog POGONa koje bi trebalo potaknuti na razmišljanje kako bi mogao jednom funkcionirati splitski Dom mladih.

Glazbena ponuda petka, reklo bi se, poprilično raznolika – od Olivera i klapa na Rivi preko Šetača u Legends baru do Nede Ukraden u Imperiumu, a između još par opcija… U subotu će i Quasimodo otvoriti svoja vrata i to uz program pod nazivom Friends Family Forever Fest, a u O'Hari nastupa Kries.

Najrazvikaniji sportski događaj ovog vikenda je na Maksimiru, no u Splitu subotnje popodne možete provesti uz drugo kolo regionalne ragbi lige i susret Nade i Zagreba, a subotnju večer uz prvo kolo regionalne košarkaške lige i utakmicu Splita i Crvene Zvezde. Prvoligaški nogomet igra se tek u nedjelju kada u Parku mladeži igraju Split i Lokomotiva.