Ponuda zadnjeg vikenda veljače

22_02_2013 / 11:55h  |  Foto: Luka Kivela, arhiva
Ponuda zadnjeg vikenda veljače

U vikendu pred nama najavljuju obilnu kišu, ali to ne znači da se ne možemo zabavljati, učiti, opuštati… Ljubitelji nogometa i svega oko njega neće propustiti nedjeljni nogometni derbi, no daleko od toga da je to sve što nudi zadnji vikend veljače!

U vikendu pred nama najavljuju obilnu kišu, ali to ne znači da se ne možemo zabavljati, učiti, opuštati… Dvodnevni Sajam vjenčanja sigurno će zainteresirati skore mladence, a ljubitelji nogometa i svega oko njega neće propustiti nedjeljni nogometni derbi Hajduk – Dinamo. Daleko od toga da je to sve što nudi zadnji vikend veljače…

U petak Klub sportskih pasa organizira predavanje pod nazivom Prva pomoć za pse, a u Info zoni se održava informativni sastanak za početni tečaj padobranstva u organizaciji Padobranskog kluba Graviton iz Splita i PK Cumulus iz Opatije.

Krajem tjedna u kinoteci Zlatna vrata se kraju privode i Queer momenti uz film Bratstvo, a u Kino klubu Split je na rasporedu večer filmova redatelja Williama Rabana. HNK Split u petak na dvije pozornice donosi operu Nikola Šubić Zrinjski i hvaljenu dramu Djevojčice ne bi trebale igrati nogomet koja je na repertoaru i u subotu dok na glavnoj sceni bude humanitarni koncert klape Šufit od kojeg je prihod namijenjen Centru za rehabilitaciju Samaritanac.

U glazbenoj ponudi petka nije samo Libar u Caffe Split ni Trash night u O'Hari koji se održava unatoč koncertu benda (Ne)normalni Balašević na gornjem katu, nego je u ponudi i Đubrivo u Quasimodu (dijelimo ulaznice!), Maršal u Jungli, Sawyer Family i Clockwork Psycho u Kocki… A ni subota neće biti obilježena samo Banana zvukom u Quasimodu, nego i Tribute to The Police bendom zanimljivog naziva - The Milicija, Antenatom u Kocki te koncertom mladih bendova u Solinu – nastupaju Sykhira (Solin), R.M.A. (Split), Rage Theatre (Solin), Alcatraz (Solin/Split) i Tvrtko Stijena Sekstet (Kaštela).

Za više i novije pratite infozona.hr/kalendar!