Koncerti, predstave i utakmica

07_12_2012 / 00:01h
Koncerti, predstave i utakmica

Pred nama je još jedan vikend koji svojim vremenskim (ne)prilikama neće nikoga oduševiti, ali bi mogao zadovoljiti ponudom događanja. Donosimo tek dio niza, a nastavak pogledajte u kalendaru događanja...

Pred nama je još jedan vikend koji svojim vremenskim (ne)prilikama neće nikoga oduševiti, ali bi mogao zadovoljiti ponudom događanja.

Već petak nudi sportsko događanje - posljednje kolo u 2012. godini na Poljud dovodi zaprešićki Inter. Petak će ponuditi i dvije kazališne predstave - Venera u krznu u Gradskom kazalištu mladih te u Hrvatskom narodnom kazalištu hvaljenu dramu Djevojčice ne bi trebale igrati nogomet, koja je u srijedu imala premijeru.

Nakon što je prošlog vikenda tulumom otvorila jubilarnu desetu sezonu, Kocka ovog petka kreće i sa koncertnim programom – nastupaju M.O.R.T. i Špurijus. Petak će biti bogatiji i za koncert Partibrejkersa u Quasimodu, Tonija Cetinskog u dvorani SC Gripe te Elitnih odreda u Hemingwayu. U O'Hari se Trash night preselio na zimsko vrijeme pa je od ovog vikenda na rasporedu – svaki petak. Legends bar nudi dvije tribute večeri - u petak Tribute to ZZ Top, a u subotu Tribute to Doors. Spomenimo i da se u petak u Getu otvara pivnica zanimljivog naziva Mali Flek.

U subotu će se u Hrvatskom narodnom kazalištu održati Koncert s Predsjednikom na kojem će, logično, biti predsjednik Ivo Josipović, a sav prihod s koncerta namijenjen je Prihvatilištu za beskućnike i beskućnice udruge Most.

Kocka uz Inverted Pussyfix i Flying Head nastavlja prethodnog dana započeti koncertni program, O'Hara na gornjem katu ugošćuje Atheist Rap (na donjem je Fridin tulum), Quasimodo playlistu prepušta u ruke Vojka i Zonda, Igor Cukrov nastupa u Vertigu… a nastavak ovog niza čitajte na linku ;)