Ponuda studentskih poslova

16_09_2019  |  Autor: I.Z.  |  Foto: pixabay.com / Serena Wong
Ponuda studentskih poslova

Ponuda studentski poslova u Studentskom centru Split. Administracija, dostavljanje, konobarenje...

Polako se približava nova akademska godina, a s tim i potražnja za studentskim poslovima. Pogledali smo što Studentski centar Split ima u ponudi.

Administracija

Ako ti administrativni poslovi ne zadaju glavobolju, tvrtka VALDEZ d.o.o. traži asistenta za kadrovske i knjigovodstvene poslove. Prijaviti se mogu apsolventi, odnosno osobe završnih godina preddiplomskog ili diplomskog studija. Radi se jednokratno u dogovorenom radnom vremenu, a satnica je 25 kuna. Natječaj je otvoren do 30. rujna, a prijaviti se možeš na stranici www.virtualni-ured.net.

Dostava promo materijala

Oni koji voze i imaju automobil, mogu se prijaviti za posao dostavljača. Poslodavac je PROPULS Obrt za usluge marketinga. Posao se sastoji od dostave promo materijala u shopping centre. Radno vrijeme je petkom do 13 sati i subotom iza 13 sati. Satnica je 25 kuna uz dodatak 1,75 kuna po kilometru. Više informacija i prijave na broj 0976060603. Natječaj je otvoren do 30. rujna.

Prodaja na štandu

SUNCE LJUBAVI j.d.o.o traži djelatnike za direktnu prodaju i promociju dječjeg materijala zabavnog i edukativnog sadržaja (humanitarne svrhe), putem štandova u trgovačkim centrima. Iskustvo u direktnoj prodaji i promociji je poželjno, ali nije uvjet. Radni dani se dogovaraju, a radno vrijeme je od 9 do 15 sati ili od 15 do 21 sata. Satnica je 25 kuna. Natječaj je otvoren do 19. rujna. Više informacija i prijave na 0992989965 i [email protected].

Rad na blagajni

Interspar u trgovačkom centru CITY CENTER ONE traži 10 radnika za rad na blagajni. Radi se u smjenama po dogovoru. Satnica za redovan rad je 28 kuna, a za rad nedjeljom, blagdanom i noću 42 kune. Natječaj vrijedi do 30. rujna. Kontakt: [email protected].

Konobaranje s iskustvom

Oni koji već imaju radnog iskustva mogu se prijaviti za rad u TIN food & wine baru u trgovačkom centru Mall of Split. Traže se tri djelatnice koje imaju bar godinu dana radnog iskustva i poznaju jedan strani jezik. Radno vrijeme i satnica po dogovoru. Natječaj je otvoren do 1. listopada. Zainteresirani se mogu javiti na 0992979998 i na [email protected].

Cijelu ponudu poslova možeš vidjeti na www.scst.unist.hr.