Ponovno su dostupne majice i torbe koje turiste podsjećaju što je normalno

29_08_2023 / 22:37h  |  Autor: I.Z.  |  Foto: I.Z.
Ponovno su dostupne majice i torbe koje turiste podsjećaju što je normalno

Hit među našim volonterima.

Osim novog izdanja MyMap Split, drugačije mape grada, Info zona je ovog ljeta osmislila i simpatične majice i torbe koje turiste podsjećaju što je normalno ponašanje i koje su sankcije ako to zaborave. Zbog velikog interesa, proizvodi su ponovno dostupni za narudžbu na shop.infozona.hr.

Početkom ljeta, odgovorni su zaboravili na vrijeme informirati turiste o tome što mi smatramo normalnim ponašanjem pa smo im odlučili pomoći. U okviru našeg nevelikog budžeta izradili smo manji broj prigodnih majica i torbi koje su među našim volonterima postale pravi hit. Uz jedinstvenu mapu koja Split predstavlja kroz zabavne ilustracije i duhovit informativni sadržaj, Splićani gostima tako mogu pokloniti i ove korisne majice i torbe. Podsjetnik na pravila ponašanja dobro će doći i nekim lokalcima pa pozivamo svih da na shop.infozona.hr požure naručiti proizvode.

Prilikom narudžbe, svi zainteresirani imaju priliku i financijski podržati projekt MyMap koji se još uvijek financira isključivo od prodaje oglasnog prostora i donacija. Podrškom projekta podržavate produkciju originalnih i kreativnih sadržaja koji će turiste motivirati da poštuju grad u koji dolaze.