Pomozi u kreiranju vodiča o emocionalnoj inteligenciji

09_08_2023 / 11:55h  |  Autor: L.V.  |  Foto: Andrea Piacquadio, pexels.com
Pomozi u kreiranju vodiča o emocionalnoj inteligenciji

Odgovori na 15 pitanja.

Pomozi u kreiranju vodiča o emocionalnoj inteligenciji i odgovori na 15 pitanja ove ankete. Slobodno šeraj anketu s bratom, prijateljem ili kolegicom kako bi prikupili što više odgovora!

Istraživanje, anketa i kreirani vodič "EI toolkit" dio su Erasmus+ projekta LYBER - Let Young Be Resilient šibenske udrugu Mladi u EU. Projektom se pokušava poticati korištenje emocionalne inteligencije kod mladih osoba i osoba koje rade s mladima.

P.S. Znaš li da su Info zona i Mladi u EU udruge koje su Eurodesk multiplikatori One su, uz još 14 hrvatskih udruga, informacijski servis za mlade. Savjetuju o prilikama za otić’ volontirat, putovat, stažirat, studirat po cijeloj Europi.

Potraži otvorene prilike na Opportunity Finder ili se raspitaj kako sve funkcionira na [email protected].

Zovi, piši, svrati i informiraj se!

Ovaj tekst Info zona je pripremila kao multiplikator Eurodeska, europske informacijske mreže koja daje besplatne, kvalitetne i provjerene informacije o mobilnosti za mlade, promiče Erasmus+, Europske snage solidarnosti i ostale programe međunarodne mobilnosti te potiče aktivno građanstvo i razvoj politika za mlade. Javi nam se na [email protected] i pitaj što ne znaš :)