Pogledajte Vandin SPLIT/SPLIT

05_06_2017  |  Autor: I.Z.  |  Foto: Vanda Trifunović
Pogledajte Vandin SPLIT/SPLIT

Otvara se posljednja ovosezonska izložba u ciklusu izložbi autora mlađe generacije u Klubu Zona. Mlada arhitektica Vanda Trifunović predstavit će se izložbom fotografija SPLIT/SPLIT.

Posljednja ovosezonska izložba u ciklusu izložbi autora mlađe generacije u Klubu Zona otvorit će se u srijedu, 7. lipnja, u 20 sati. Mlada arhitektica Vanda Trifunović predstavit će se izložbom fotografija SPLIT/SPLIT koja kroz manje ili više prepoznatljive splitske motive i detalje prikazuje međuodnose čovjeka i prostora.

- Čovjek i prostor su nužno vizualno i fizički međuvjetovani. Bazičnim pomacima, uobičajeni prostorni elementi postaju ekspresivni elementi i ideje, dok se tijela prilagođavaju i odupiru ili kontrastiraju prostornoj pozadini - objašnjava autorica svoje radove, pozivajući na otvaranje izložbe koja će biti otvorena do kraja mjeseca.

Vanda Trifunović rođena je 1989. u Splitu u kojem danas živi i radi. Intrigiraju je teme prostora, ljudi i prirode, te njihovi međuodnosi, isprepletanja i međusobna uvjetovanja. Fotografije su joj odabrane za više izdanja izložbe splitska.tiramola u Galeriji Fotokluba Split, te za selekciju najboljih radova u 10 godina izložbe splitska.tiramola.

PROGRAM KLUBA ZONA DO KRAJA SEZONE

Srednjoškolski književni klub / utorak, 6.6. / 19:30
Izložba Vande Trifunović: SPLIT/SPLIT / srijeda, 7.6. / 20:00
Stripaški kružok: Lavanderman / četvrtak, 8.6. / 20:00

Više informacija potraži ili pitaj na Facebook stranici Kluba Zona.