Klubovi jutro poslije...

21_10_2016  |  Autor: I. Z.  |  Foto: Klubskascena.hr
Klubovi jutro poslije...

Izložba fotografija "Kako izgledaju klubovi jutro poslije" otvorit će se u Klubu Zona. Fotografije renomiranih fotografa prikazuju dvadesetak hrvatskih zimskih i ljetnih plesnih podija netom nakon što ih napuste posljednji plesači.

Izložba fotografija Kako izgledaju klubovi jutro poslije otvorit će se u nedjelju, 23. listopada, u 19 sati, u Klubu Zona. Neobična izložba u sklopu obilježavanja petnaest godina rada portala Klubskascena.hr bit će otvorena do počeka studenog, nakon čega seli u Zagreb.

>> Lajkaj Klub Zona i prati još jednu bogatu sezonu događanja!
>> Posjeti klub.infozona.hr


- Fotografije renomiranih fotografa prikazuju dvadesetak hrvatskih zimskih i ljetnih plesnih podija netom nakon što ih napuste posljednji plesači i ostave još samo pokoji trag upravo završene rave avanture. Nemali interes javnosti izazvao je sličan projekt dvojice studenata koji su prikazali kako izgledaju njemački klubovi, a jednako su zanimljive i fotografije hrvatskih klubova. Nakon Splitu, u Zagrebu će izložbu pratiti i radionice, predavanja, filmske projekcije te dodjela prve hrvatske nagrade akterima elektroničke scene - objasnio je Goran Tomašević, osnivač i voditelj projekta Klubskascena.hr.

Portal Klubskascena.hr izložbu realizira u sklopu edukativnog programa JEZGRA te uz podršku Ministarstva kulture RH.