Pogledaj Veneru u krznu

11_10_2012 / 14:43h
Pogledaj Veneru u krznu

Na daskama Gradskog kazališta mladih igra se i treća nova predstava ove sezone - Venera u krznu. Riječ je o crnoj komediji koja pred publiku postavlja i pitanje tko zapravo kime vlada – muškarci ženama ili žene muškarcima?

Na daskama Gradskog kazališta mladih igra se i treća nova predstava ove sezone - Venera u krznu. Riječ je o crnoj komediji koju režira Nina Kleflin, a igraju Belmondo Miliša i Lidija Florijan. Nakon premijere (11.10.), izvedba za slobodnu prodaju igra se u petak, 12. listopada, u 20 sati.

Kroz ovu duhovitu scensku bravuru pred publiku se postavlja pitanje o ravnopravnosti spolova i tko zapravo kime vlada – muškarci ženama ili žene muškarcima? - Priča započinje kada jedna glumica dolazi na audiciju piscu i redatelju da vidi može li dobiti ulogu. Na prvi pogled, ona mu se učini potpuno kriva. A zapravo, ona je prava. Prava Venera. I dok muškarac redatelj drži u šaci svoje umišljene veličine jednu običnu glumicu bez posla, imajući iluziju da su sve odluke u njegovim rukama, na koncu se utvrdi da mu je u posjet trebala doći sama boginja Venera, da ga nauči pameti i istini o ženama – riječi su kojima predstavu opisuje redateljica Nina Kleflin.

Ulaznice za predstavu - može i besplatno ;)

Cijena ulaznice za predstavu u petak 12. listopada u 20 sati je 25 kn, a blagajna GKM radi svaki dan od 8 do 14h i 30 minuta prije početka predstave. Ulaznice se mogu rezervirati na tel. 021 321 257 i 344 979. Ako pošaljete mail sa imenom i prezimenom na [email protected] možda budete imali sreće pa dobijete dvije ulaznice besplatno ;)