Poezijom do nagrade

20_09_2017  |  Autor: I.Z.  |  Foto: Gradska knjižnica Solin / Facebook
Poezijom do nagrade

Povodom Mjeseca hrvatske knjige Gradska knjižnica Solin organizira Natječaj za najbolju neobjavljenu pjesmu 2017.godine. Na natječaj se mogu prijaviti autori stariji od 15 godina. Rok za prijavu je 31. listopada.

Povodom Mjeseca hrvatske knjige Gradska knjižnica Solin sedmu godinu za redom organizira Natječaj za najbolju neobjavljenu pjesmu 2017.godine.

Na natječaj se mogu prijaviti autori stariji od 15 godina. Svaki autor može poslati najviše tri neobjavljene pjesme (pjesma se smatra neobjavljenom ako nije javno izvođena, objavljena u tiskanom obliku, na Internetu i društvenim mrežama). Tema je slobodna.

Prosudbeno povjerenstvo u sastavu: Karmen Borković (prof. filozofije i komparativne književnosti), Slavica Čilaš (prof. hrvatskog jezika i književnosti i povijesti) i Zdravko Milišić (prof. hrvatskog jezika i književnosti i povijesti) izabrat će najbolje pjesme i dodijeliti prvu (1000kn), te drugu i treću nagradu (diploma i knjiga na dar).

Propozicije, upute za slanje pjesama i ostale informacije potražite na www.knjiznicasolin.hr ili na facebook stranici Knjižnice.

Proglašenje pobjednika i dodjela nagrada održat će se u Teatrinu GK Solin u srijedu, 15. studenog 2017. u 19 sati.

Rok za prijavu: 31. listopada.