Podučavajte u Velikoj Britaniji

22_11_2012 / 14:47h
Podučavajte u Velikoj Britaniji

Forum za slobodu odgoja i HMC raspisali su poziv za sudjelovanje u programu stručnog i radnog usavršavanja u Velikoj Brtianiji. Poziv je otvoren za nastavnike/ce i studente/ice završnih godina učiteljskih i nastavničkih smjerova koji su pri kraju studija.

Forum za slobodu odgoja i HMC raspisali su poziv za sudjelovanje u programu stručnog i radnog usavršavanja u Velikoj Brtianiji. Poziv je otvoren za nastavnike/ce i studente/ice završnih godina učiteljskih i nastavničkih smjerova koji su pri kraju studija, a u Velikoj Britaniji bi htjeli raditi kao nastavnici-suradnici u najboljim nezavisnim školama.

Cilj programa je omogućiti nastavnicima stručno usavršavanje i radno iskustvo te upoznavanje obrazovnog sustava Velike Britanije, britanske kulture, kao i usavršavanje engleskog jezika. Program stručnog usavršavanja i stjecanja radnog iskustva traje godinu dana, a održava se u prestižnim školama koje su članice mreže The Headmasters' and Headmistresses' Conference (HMC). Tijekom boravka, odabrani nastavnici će dobivati i plaću, a smještaj i hrana bit će osigurani od strane škola primateljica.

Rok za prijavu je 21. prosinca 2012. godine.

fso.hr