Podržite izradu MyMap i postanite dio splitske priče

12_04_2023 / 12:20h  |  Autor: I.Z.  |  Foto: I.Z.
Podržite izradu MyMap i postanite dio splitske priče

Kupnjom oglasnog prostora na drugačijoj mapi Splita svi zainteresirani imaju priliku podržati izradu MyMap i postati dio splitske priče.

Kupnjom oglasnog prostora na drugačijoj mapi Splita svi zainteresirani imaju priliku podržati izradu MyMap i postati dio splitske priče. Volonteri Info zone već su pripremili većinu sadržaja novog izdanja mape, a ograničeni prostor na mapi kreirat će podržavatelji projekta.

- Pozivamo vas da date svoj doprinos sadržaju mape, podržite rad volontera Info zone te omogućite tiskanje mape. Nudimo vam priliku da napišete priču koja treba biti pročitana ili na mapi označite lokaciju mjesta koje mora biti viđeno i posjećeno. Prihvatljivo nam je da ponudu iskoristite za originalan oglasni prostor kafića, kluba, restorana, smještaja, coworkinga, trgovine ili nečeg, po vašem mišljenju, važnog - objašnjava Tina Vukasović Đaković, voditeljica razvoja samofinanciranja Info zone.

Više informacija o mogućnostima podrške projektu MyMap i kupnji oglasnog prostora na mapi dostupno je na shop.infozona.hr.

MyMap Split je drugačija mapa grada u produkciji Info zone. Svoje prvo izdanje imala je 2019. godine te je duhovitim i kreativnim pristupom oduševljavala turiste. Upravo zato je i postala najpopularnija tiskana mapa grada. Sadržaj novog izdanja ponovno su pripremili mladi volonteri, a uz unaprijeđeni koncept mapa će biti još zabavnija i informativnija. Distribuirat će se u više od 50 tisuća primjeraka diljem Splita, a u sklopu inicijative DiscoverEU s mladima će putovati i po cijeloj Europi.