Podrška tvojoj izložbi u Zoni

22_09_2017  |  Autor: I.Z.  |  Foto: Božan Štambuk, arhiv
Podrška tvojoj izložbi u Zoni

Otvoren je natječaj za izložbe u programu Kluba Zona u 2018. godini. Za odabrane izložbe Info zona će osigurati promociju i zadovoljiti osnovne tehničke zahtjeve, a postoji mogućnost i participacije u troškovima realizacije.

Otvoren je natječaj za izložbe u programu Kluba Zona u 2018. godini. Opis izložbe i biografiju autora potrebno je do 13. listopada 2017. poslati putem obrasca za prijavu na natječaj dostupnog na klub.infozona.hr. Autori će naknadno dostaviti i fotografiju, skicu ili video zapis najmanje tri rada.

Prizemni prostor stare kamene kuće na Šperunu, u centru Splita, prethodnih je godina ugostio na desetke izložbi, i do dvanaest izložbi godišnje. Radove u različitim tehnikama izlagali su prije svega autori mlađe generacije - amaterski umjetnici, učenici Škole likovnih umjetnosti te studenti UMAS-a. U prostoru se održavaju i druga događanja što znatno doprinosi dosegu publike.

Za odabrane izložbe Info zona će osigurati promociju i zadovoljiti osnovne tehničke zahtjeve, a postoji mogućnost i participacije u troškovima realizacije.