Podrška tvojoj izložbi u Zoni

12_10_2017  |  Autor: I.Z.  |  Foto: I.Z.
Podrška tvojoj izložbi u Zoni

Natječaj za izložbe u programu Kluba Zona produžen je do 27. listopada ove godine. Za odabrane izložbe Info zona će osigurati promociju i zadovoljiti osnovne tehničke zahtjeve, a postoji mogućnost i participacije u troškovima realizacije.

Natječaj za izložbe u programu Kluba Zona produžen je do 27. listopada ove godine. Opis izložbe i biografiju autora potrebno je poslati putem obrasca za prijavu na natječaj dostupnog na klub.infozona.hr, a autori će naknadno dostaviti i fotografiju, skicu ili video zapis najmanje tri rada.

>> Potakni i ohrabri i prijatelje, pozovi ih na Facebook event

Prizemni prostor kamene kuće na Šperunu, u centru Splita, prethodnih je godina ugostio na desetke izložbi, i do dvanaest izložbi godišnje. Radove u različitim tehnikama izlagali su prije svega autori mlađe generacije - amaterski umjetnici, učenici Škole likovnih umjetnosti te studenti UMAS-a. U prostoru se održavaju i druga događanja što znatno doprinosi dosegu publike.

Za odabrane izložbe Info zona će osigurati promociju i zadovoljiti osnovne tehničke zahtjeve, a postoji mogućnost i participacije u troškovima realizacije.