Podcast U Zoni: Mihaela Erceg

17_01_2021  |  Autor: I.Z.  |  Foto: I.Z.
Podcast U Zoni: Mihaela Erceg

Na kanalu podcasta U Zoni objavljen je razgovor s Mihaelom Erceg, nagrađivanom mladom splitskom karikaturisticom. Tomislavu Primorcu ispričala je zanimljive anegdote o svojim neobičnim projektima i izazovima studentskog života u Zagrebu, objasnila je svoj pogled na život umjetnika, a poslala je i važne poruke za kolege kreativce.

Na YouTube kanalu podcasta U Zoni objavljen je razgovor s Mihaelom Erceg, nagrađivanom mladom splitskom karikaturisticom. Tomislavu Primorcu ispričala je zanimljive anegdote o svojim neobičnim projektima i izazovima studentskog života u Zagrebu, objasnila je svoj pogled na život umjetnika, a poslala je i važne poruke za kolege kreativce.

Najavila je i skoru objavu svog prvog humorističnog romana o dvoje Splićana, za kojeg predviđa da će biti hit.

- Mihaela je kao srednjoškolka strip zavoljela na radionicama stripa u Klubu Zona, gdje je i sudjelovala na 24-satnom crtanju stripa te otvorila svoju prvu samostalnu izložbu crteža, ilustracija i stripova. Medijsku pozornost privukla je angažmanom za Reebok i nagradom Jutarnjeg lista za najbolju mladu karikaturisticu, a dobitnica je i priznanja Splitski pupoljak. U Zonu se, na snimanje podcasta, vratila kao studentica zadnje godine animacije na zagrebačkoj Akademiji likovnih umjetnosti i vjerujemo da će svojim razmišljanjima i porukama biti inspiracija mnogima, ne samo mladim umjetnicima - kazao je Goran Biličić iz Info zone.

Podcast U Zoni dio je projekta Društveni prilozi, financiranog kroz program Europske snage solidarnosti, a osim na službenoj YouTube stranici, sve vezano uz podcast može se pratiti na Facebooku, Instagramu i na web stranici infozona.hr/podcast.