Podcast U Zoni na audio platformi

29_07_2021  |  Autor: I.Z.  |  Foto: I.Z.
Podcast U Zoni na audio platformi

Podcast U Zoni od danas je dostupan i na audio platformama Spotify i Podbean.

Podcast U Zoni od danas je dostupan i na audio platformama Spotify i Podbean. Prve 23 epizode sada se mogu poslušati u audio formatu, a jedino što je potrebno jest skinuti jednu od besplatnih aplikacija na mobilni uređaj.

- Za vrijeme ljetne pauze htjeli smo našoj publici ponuditi drugačiji i pristupačniji način praćenja podcasta. Budući da smo ljeti većinom izvan kuće, od danas se podcast može slušati na plaži, u trajektu, u vožnji na posao ili gdje god se nalazili - kazao je predsjednik Info zone, Goran Biličić.

Najgledanija epizoda prve sezone podcasta “U Zoni” bila je gostovanje nutricionistice Dragane Olujić, a 23 epizode prve sezone pregledane su više od 37 tisuća puta. Voditelji Tomislav Primorac i Josip Škiljo ugostili su osobe koje su doprinijele društvenom životu grada Splita, svaka na sebi svojstven način.

- Jedan od razloga prelaska na audio platforme je praćenje trendova u podcast industriji. Podcast je primarno audio medij, a istraživanjem kojeg smo proveli među našim pratiteljima došli smo do saznanja da bi publika željela slušati podcast, pa smo im to i omogućili - kazao je Goran Biličić.

Sve novosti o daljnjim aktivnostima bit će objavljene na društvenim mrežama podcasta U Zoni, a aplikacije Spotify i Podbean dostupne su i na Google Play i Apple storeu.