Počinju Glazbena jutra

22_07_2013 / 23:08h  |  Foto: Damira Kalajžić, arhiva
Počinju Glazbena jutra

Nad ostacima zadarske crkve Stomorica u jutarnjim satima odjekivat će glazba domaćih i stranih izvođača. Niz koncerata otvorit će flamenco-blues i post-rock Omara Torreza, a potporu će mu pružiti Lovely Quinces.

Nad ostacima zadarske crkve Stomorica petu će godinu zaredom u jutarnjim satima odjekivati glazba domaćih i stranih izvođača.

>> Razgovor o Šigureci: Ostali će valjda jednom shvatiti


Udruga Šigureca kroz projekt Glazbena jutra u Stomorici svojim  sugrađanima i posjetiteljima pripremila je niz od četiri koncerta koji će 27. srpnja u 11 sati otvoriti Omar Torrez, meksičko-kalifornijski glazbenik koji kombinirajući kubansko i meksičko naslijeđe s američkom tradicijom stvara novi žanr flamenco-bluesa i post-rocka. Potporu će Omaru pružiti domaća kantautorica koja je svojim radom već privukla veliku pozornost publike, splitsko-zadarska Lovely Quinces.

>> Lovely Quinces - Odjeknula nakon YouTube-a

Organizatori će uskoro objaviti ostatak programa, a više informacija o izvođačima koje ćete moći besplatno poslušati među ostacima predromaničke crkve, potražite na službenom fb eventu koncerta.