Počeo online sajam stipendija

28_10_2013 / 12:35h  |  Autor: I.Z.
Počeo online sajam stipendija

U ponedjeljak je počeo online Sajam stipendija i visokog obrazovanja koji ove godine uvodi interaktivna online predavanja o mogućnostima studiranja i financiranja studija na tri kontinenta.

Nakon uspješno održanog 9. Sajma stipendija i visokog obrazovanja u Zagrebu i Rijeci u ponedjeljak, 28. listopada, počeo je online Sajam stipendija i visokog obrazovanja koji ove godine uvodi interaktivna online predavanja o mogućnostima studiranja i financiranja studija na tri kontinenta.

Do 7. studenog 2013.  više od 20 izlagača iz 8 zemalja održat će online predavanja i predstaviti mogućnosti studiranja i stipendiranja studija u Austriji, Estoniji, Hrvatskoj, Japanu, Mađarskoj, SAD-u, Švicarskoj i Ujedinjenom Kraljevstvu.

Putem online predavanja predstavit će se potpune stipendije za studij u Japanu te za Central European University u Budimpešti, kao i mogućnosti studiranja na više od 50 sveučilišta u Europskoj uniji putem organizacije Dream Foundation. U online predavanjima sudjelovat će i visoko rangirana sveučilišta poput Sveučilišta Vanderbilt (Owen Graduate School of Management) i King's Collegea u Londonu.

Detaljni raspored i pristupni linkovi za online predavanja dostupni su na stranicama Online Sajma i na Facebook stranici Tražim stipendiju.

Nakon predavanja Online Sajam nastavit će se od 8. studenog 2013. do 30. travnja 2014. te predstaviti programe svih 67 izlagača Sajma stipendija i visokog obrazovanja.