Počele su prijave za Mladi izlažu

07_10_2022  |  Autor: I.Z.  |  Foto: I.Z.
Počele su prijave za Mladi izlažu

Info zona otvorila je natječaj za izlaganje radova u Klubu Zona u 2023. godini, koji traje do 28. listopada.

Info zona otvorila je natječaj za izlaganje radova u Klubu Zona u 2023. godini, koji traje do 28. listopada. Svi zainteresirani autori i autorice putem obrasca koji je dostupan na klubzona.net mogu poslati izjavu o radovima, tehničke podatke i biografiju, a naknadno će biti kontaktirani za dostavu najmanje tri fotografije, skice ili video zapisa radova.

- Ovo je osma godina u kojoj postav izložbi u ciklusu "Mladi izlažu" tražimo putem javnog natječaja. Autorima mlađe generacije nudimo jedinstvenu priliku da predstave svoje radove u atraktivnom prostoru u centru Splita. Također bih spomenuo da je više od šezdeset dosadašnjih zadovoljnih izlagača posebno istaknulo važnost podrške domaćina te činjenicu da se u prostoru održavaju i druga događanja što znatno doprinosi većem dosegu publike - kazao je Goran Biličić, predsjednik Info zone.

Odabrane autore očekuje i dodatni angažman domaćina u vidu popratnih sadržaja.

- Radovi u različitim tehnikama izlagani su u manjim i većim postavima, na samostalnim i skupnim izložbama, a za sve odabrane izložbe, osigurana je promocija, osnovni tehnički uvjeti i glazbeni program na otvaranju. Također, postoji i mogućnost participacije u troškovima produkcije - kazala je Tina Vukasović Đaković, kustosica izložbi.