Počele prijave za treći NUS

18_02_2014 / 16:16h  |  Autor: I. Z.  |  Foto: www.nus.hr
Počele prijave za treći NUS

Na trećem međunarodnom festivalu suvremene umjetnosti NUS tema je O za osmijeh. Svi zainteresirani mogu prijaviti maksimalno tri rada.

NUS (Neafirmirana umjetnička scena ) je međunarodni festival suvremene umjetnosti na kojem se grupnom izložbom i popratnim programom već treću godinu široj splitskoj publici prezentiraju radovi suvremenih umjetnika s ciljem njihove promocije te promocije konceptualne umjetnosti općenito.

>> Sadržaji vezani uz NUS


Prošle godine tema festivala bio je tabu i sve oko njega, dok je ove godine zajednički nazivnik O za osmijeh.
Po svemu sudeći, međuljuski su odnosi naša najveća snaga. To je ono što kao pojedinci, kao ljudi pouzdano imamo ili možemo imati, a protiv čega se aparati teško mogu boriti. zato organizatori predlažu iduće: izborimo se ljubavlju i solidarnošću: pobjedimo osmijehom! Tim riječima ove godine organizatori motiviraju umjetnike na sudjelovanje. 

Izložba će se održati u travnju 2014. u Multimedijalnom kulturnom centru u Splitu.

Svi zainteresirani mogu maksimalno prijaviti tri rada (moguće je prijaviti radove u svim tehnikama uključujući izvedbene umjenosti, a natječaj je otvoren za sve osobe do 35 godina starosti. Popunjenu prijavnicu potrebno je, zajedno s digitalnom fotografijom rada poslati na e-mail [email protected] ili dostaviti na adresu Put sv. Ižidora 71/c, 21000 Split s naznakom NUS – natječaj 2014.

Rok za prijavu: 15. ožujka 2014. Prijave su produžene do 31. ožujka!

www.nus.hr