Plakatom do nagrade!

31_05_2016  |  Autor: I. Z.  |  Foto: artmovesfestival.org
Plakatom do nagrade!

Otvoren je natječaj za sve umjetnike zainteresirane za plakatnu umjetnost. Deset odabranih radova bit će prikazani na Art Moves Festivalu a najbolji rad osvojit će i novčanu nagradu.

Otvoren je natječaj Art Moves – International Billboard Art Competition čija je svrha propagirati i promovirati plakatnu umjetnost s ciljem osnaživanja umjetnika za angažiranu umjetnost.

Natječaj je otvoren za sve umjetnike zainteresirane za osmišljavanje umjetničkih plakata, a posebno za mlade umjetnike. Na natječaj se radovi mogu prijaviti i grupno i individualno.

Rad prijavljen na natječaj mora biti kreativni odgovor na ovogodišnju temu Under pressure. How to be yourself in the contemporary oppressive world?  Slogan natječaja može se shvatiti kao metafora za sve aktualne procese u društvu.

Deset najzanimljivijih radova bit će prikazano na plakatima u gradu Torunu u Poljskoj tijekom Art Moves festivala koji će se održavati tijekom rujna i listopada. Autor(i) najboiljeg rada bit će nagrađen(i) novčanom nagradom u iznosu od 1139 eura.

Rok za prijavu je 20. srpnja 2016.

Više informacija na artmovesfestival.org