Pjesmom do nagrade

17_12_2020  |  Autor: I.Z.  |  Foto: pixabay.com/ stux
Pjesmom do nagrade

Europska komisija poziva volontere iz programa Europskih snaga solidarnosti da podijele svoje iskustvo kroz pjesmu ili video. Rok za prijavu je 28. veljače. 2021.

Europska komisija poziva volontere iz programa Europskih snaga solidarnosti da podijele svoje magično iskustvo kroz pjesmu ili video.

U natjecanju mogu sudjelovati mladi između 18 i 31 godine koji su registrirani na portalu Europskih snaga solidarnosti te trenutačno sudjeluju ili su već sudjelovali u aktivnosti ESS-a.

Za sudjelovanje je potrebno ulogirati se na aplikaciju Europskih snaga solidarnosti putem mobitela i kliknuti na „Song Contest“ gdje možete snimit svoju pjesmu/video direktno u aplikaciji ili uploadati datoteku sa svog mobitela. Snimka ne smije biti duža od 5 minuta i potrebno je snimati video horizontalno. Svoju snimku možete poslušati u aplikaciji. Ako niste zadovoljni, možete mijenjati svoju pjesmu sve dok traje natjecanje. Uz pjesmu je potrebno napisati naslov i ukratko objasniti zašto ona predstavlja vaše magično iskustvo u Europskim snagama solidarnosti.

Profesionalni žiri u kojem se nalaze kreativni stručnjaci izabrat će do 10 finalista koji će osvojiti promotivni komplet Europskih snaga solidarnosti i vaučer u iznosu od 100 eura. Jedna pjesma bit će izabrana kao pobjednička i bit će nagrađena Interrail kartom.

Rok za prijavu: 28. veljače 2021.

Više informacija na eurodesk.eu.