Pipsi se vraćaju u Jude

09_12_2015 / 11:33h  |  Autor: I. Z.  |  Foto: Judino drvo / Press
Pipsi se vraćaju u Jude

Godinu dana nakon prvog gostovanja u splitskom klubu Judino drvo i predstavljanja albuma Walt, najzagrebačkiji bend Pips, Chips & Videoclips vraća se u Split te će održati koncert 12. prosinca, ponovno u Judinom drvu.

U nešto više od dvadesetak godina Dubravko Ivaniš (nekoć poznat kao Ripper, sada kao Daddy) i različite postave benda pročešljali su ogroman spektar zvukova – od infantilnog punka do breakbeata, electra, modernog rocka i komornog popa.

Iako su znali nestati s radara velikih medija i masovne publike, Pipsi nikada nisu podbacili u kvaliteti. 2003. godine objavili su kultni album Drveće i rijeke, vjerojatno ponajbolji domaći rock album, koji je priznat, prepoznat i hvaljen svugdje osim u Hrvatskoj. Prije dvije godine vratili su se u velikom stilu na scenu, objavom albuma Walt za koji kritika kaže da se radi o najboljem pop albumu na ovim prostorima od Odbrane i posljednjih dana Idola i o albumu koji ponovno miriše na Pipse iz slavnih dana.

Ulaznice su u pretprodaji po cijeni od 70 kn na kućici Old's Kul na Rivi i na dan koncerta na vratima kluba po cijeni od 90 kn. Judin taksi u subotu se odaziva na broj 091 755 7642 i vozi od crkve Sv. Frane do Judinog drva.