Pet dana programa za mlade!

04_08_2016  |  Autor: I. Z.  |  Foto: Međunarodni dan mladih / Fb
Pet dana programa za mlade!

Ove godine Međunarodni dan mladih obilježit će se od 9. do 13. kolovoza. Pet dana programa na različitim lokacijama uključuje koncert, ronjenje, stand-up večer, bazar...

Savjet mladih Grada Splita u suradnji s organizacijama civilnog društva - Erasmus Studentska Mreža, Klub mladih Split, Podvodni istraživački klub Sveučilišta u Splitu, UPA Rostrum Split, Dea Dia Dance Studio, Koalicija udruga mladih i ROMB - organizira ovogodišnji Međunarodni dan mladih (MDM).

Ove godine Međunarodni dan mladih obilježit će se nizom različitih aktivnosti od 9. do 13. kolovoza.

Pet dana programa: od koncerta do ronjenja, od predavanja do bazara

9. kolovoza od 19 do 21 h u Chillton baru rezerviran je za radionicu i predavanje Nema bullyinga među nama u organizaciji Dea Dia Dance Studija, kad će se govoriti o tome kako bullying utječe na socijalni život mladih. Na istom mjestu ESN Split u 21 h organizira predavanje i radionicu Europa u pokretu: Potraga za blagom.

10. kolovoza nudi također dva događanja, oba u Klubu mladih Split. U 19 h na rasporedu je Dizajn dalmatinskog dijalekta (prikaz dalmatinskog dijalekta ilustracijama i dizajnom majica by Petra Leskovec). U 20.30 slijedi Budi promjena koju želiš vidit u Splitu (motivacijski govori aktivnih mladih) u organizaciji Kluba mladih Split.

11. kolovoza u 20 h Klub mladih Split u svojem prostoru organizira Živu knjižnicu o toleranciji, a zatim je u 22 h u Chillton baru spremna Stand-up večer nastupa mladih Splićana u suradnji sa Studiom smijeha

12. kolovoza u 19 h Nađemo se pred Zlatnima jer ROMB organizira koncert na kojem će nastupati Inconteur (ST), Dead Bubble Thing (ST) i Kanda kodža i Nebojša (BG).

13. kolovoza Podvodno istraživački klub Sveučilišta u Splitu i UPA Rostrum Split organiziraju ronjenje s instruktorima: akcija Želiš roniti? traje od 10 do 12 i od 16 do 20 h na Zvončacu. Istog dana na istom mjestu u 17 h Savjet mladih Grada Splita sprema Sportski piknik, koji uključuje i rat vodenim balonima, frizbi, laštik, balote i slackline.

U 17 h na Zvončacu KUM organizira Vinilni bazar - prodaju i razmjenu ploča, stripova, kniga, plakata, cd-ova, kazeta i ostalog, a sve uz glazbenu podlogu KLFM kolektiva. Tko želi izlagati, može se prijaviti na [email protected].