Godina mladih: Što dogodine?

04_12_2022  |  Autor: I.Z.  |  Foto: I.Z.
Godina mladih: Što dogodine?

Online panel diskusija "Europska godina mladih: Što dogodine?" održat će se u četvrtak, 8. prosinca u 11 sati, u organizaciji Info zone.

Online panel diskusija "Europska godina mladih: Što dogodine?" održat će se u četvrtak, 8. prosinca u 11 sati, u organizaciji Info zone. Panelisti iz riječke udruge Delta, osječke inicijative Mladforma i Hrvatskog debatnog društva iz Zagreba predstavit će primjere dobrih praksi u svojim gradovima u podržavanju mladih da postanu aktivni i angažirani građani te potražiti odgovore mogu li slični projekti zaživjeti u drugim gradovima.

- Razgovarat ćemo o angažmanu mladih u lokalnim zajednicama i predstaviti konkretne projekte koji potiču i podržavaju mlade da budu angažiraniji. Govorit ćemo o ulozi jedinica lokalne i regionalne samouprave te izvorima financiranja. Ovim panelom želimo motivirati i inspirirati udruge, obrazovne ustanove i gradske vlasti na provedbu i podršku takvim projektima na lokalnoj razini - najavio je Goran Biličić iz Info zone.

Panel diskusija organizira se u sklopu inicijative Split grad za mlade, povodom obilježavanja Europske godine mladih. Realizacija događanja sufinancirana je sredstvima Europske unije.

Diskusija će se održati na platformi Zoom i bit će otvorena za javnost. Prijava za besplatno sudjelovanje moguća je putem prijavnice dostupne na gradzamlade.hr.