Panel diskusija o Centru za mlade

23_10_2018  |  Autor: I.Z.  |  Foto: I.Z.
Panel diskusija o Centru za mlade

Info zona će na panel diskusiji o Centru za mlade ugostiti predstavnike hrvatskih Centara za mlade. Prilika je to da se zainteresirani upoznaju sa potencijalima koji se mogu ostvariti realizacijom Centra te da prepoznaju svoje benefite i uloge.

Info zona će na panel diskusiji o Centru za mlade ugostiti predstavnike hrvatskih Centara za mlade. Diskusija će se održati u sklopu festivala Platformat, u utorak, 30. listopada, u 11 sati u Beton kinu u splitskom Domu mladih (južni ulaz).

- Prilika je to da se institucije, udruge i donositelji odluka koje utječu na život mladih upoznaju sa potencijalima koji se mogu ostvariti realizacijom Centra za mlade te prepoznaju svoje benefite i uloge u realizaciji Centra za mlade. Predstavnici hrvatskih Centara za mlade prezentirat će svoja iskustva, druge zainteresirane sudionike upoznati sa uslugama i programima te predstaviti različite modele upravljanja o čemu će se također moći razmijeniti mišljenja - najavljuje Goran Biličić iz Info zone, napominjući da je više informacija o realizaciji splitskog Centra za mlade dostupno na centarzamlade.net.

Panel diskusija održava se u sklopu projekta Strukturiranim dijalogom do kvalitetnog Centra za mlade kojeg Info zona provodi uz financijsku podršku programa Erasmus+.