Ovo je poseban vikend...

11_01_2013 / 05:01h
Ovo je poseban vikend...

Ne događa se često da Split po prvi put ugosti neki bend, ali ni da neki splitski klub napravi zimsku stanku pa ovaj vikend definitivno ima svoje posebnosti.

Nova godina polako postaje sve starija, a u drugom vikendu nudi koncerte, edukacije, izložbe… Ne događa se često da Split po prvi put ugosti neki bend, ali ni da neki klub napravi zimsku stanku pa ovaj vikend definitivno ima svoje posebnosti.

O permakulturi će se razgovarati već u petak, no glavnina edukativnog programa je u subotu. U petak navečer otvara se drugo izdanje Međunarodnog festivala suvremene umjetnosti NUS, a program prvog dana završava u Kocki uz koncert grupa Just Fine, Ilija i Zrno Žita te Septica koji prvi put nastupaju u Splitu. Premijeru pred splitskom publikom, ali u klubu Quasimodo, ima i kragujevački punk rock band Čovek bez sluha (klikni, dijelimo ulaznice!).

Subota na parket košarkaške dvorane na Gripama donosi susret Splita i vodeće Igokeae, a na kazališne daske HNK premijeru drame Jesenja Sonata.

O'Hara se odlučila napraviti zimsku stanku, ali tek nakon što se ove subote raspleše uz novosadsku turbo folk metal atrakciju - Peru Deformera. Kocka ni ne pomišlja na pauzu, tek se zagrijala, a radnu temperaturu održat će još jedna Karantena.

Kad znate na što trebate obratiti pozornost, spremni ste pregledati kompletnu ponudu događanja ;)