Ovako u ožujku hara O'Hara

04_03_2014 / 15:32h  |  Autor: A.M.  |  Foto: Luka Kivela, arhiv
Ovako u ožujku hara O'Hara

Rutinu petaka u O'Hari narušit će Uncle Funk, a osim dobrom klupskom glazbom, program u ožujku bogat je i koncertima -Tribute to Bijelo dugme, Belfast Food, Punčke... I Derrick May maškarani tulum počinje u gradu, ali će ga nastaviti u O'Hari!

O'Hara ožujak nije započela sramežljivo: nakon što je 1. ožujka bila poprište rođendanskog slavlja MK Fjaka, već je utorak, 4. ožujka, spreman za poslasticu mjeseca: Derrick May maškarani tulum počinje u gradu, ali će ga u ponoć nastaviti u O'Hari, no zagrijavanje u O'Hari počinje već od 21 sat.

Petkom se nastavljaju Studentske trash večeri, međutim rutinu će narušiti - a kukove i zglobove razgibati - Uncle Funk koji 7. ožujka ponovno stiže u Split i na gornjem katu kluba pušta najplesnije ritmove koji vladaju podijima od 70-ih godina do danas, dok na donjem katu DJ Flex žari i pali trash hitovima.

Osim dobrom klupskom glazbom, ožujak u O'Hari bogat je i koncertima, koji će i ovog mjesaca počinjati u 23 sata.
Prvi koncert u ožujku rezerviran je za tribute bend - Tribute to Bijelo dugme ispunit će O'Haru zvukom pastirskog rocka na Dan žena - u subotu 8. ožujka.

Iduća će subota, 15. ožujka, biti zelena i vesela: slavi se Dan svetog Patricka, i to uz Belfast Food. Kako bi se reklo na Top shopu, to još nije sve za subotu: tog dana O'Hara organizira i zagrijavanje za C.A.V.E. (manifestaciju koja će na dva dana okupiti mnoštvo neafirmiranih umjetnika iz svih područja umjetničkog izričaja, i koja će izložiti kreativne radove i pokazati realizirane ideje i vizije svih mladih koji žive izražavanje i stvaranje).

Treća subota u mjesecu, 22. ožujka, dan je kad u O'Haru stiže bend Noa & the FunkBlasters i prostor puni funk, rock i pop zvukom. Zadnji koncert u mjesecu, 29. ožujka, publika u O'Hari slušat će sve popularniji ženski trio Punčke i saznati (tko već ne zna) zašto ih se opisuje kao indie-pop bend s primjesama Televisiona, Joy Divisiona, Patti Smith i drugih.
Podsjećamo, nakon koncerata subotom od 1 ujutro O'Hara održava subotnje post-concert partye.

Ako subotom dolazite u O'Haru, ne treba vam Pharrell William da budete happy: subotom od 22 do ponoći i dalje Happy Hour (i to dupli!), kad je prepolovljena cijena gotovo svih pića, a pivopije će usrećiti da se uz jedno naručeno pivo drugo dobije gratis.

Čitav program kluba O'Hara može se pronaći na službenoj stranici i na Facebooku.