Otvara se kućica u Klubu Zona

12_12_2019  |  Autor: I.Z.  |  Foto: I.Z.
Otvara se kućica u Klubu Zona

U Klubu Zona otvorit će se adventska kućica K21. Drugačija kućica, u grijanom prostoru, uz plesne animacije, izložbe i druženja bit će otvorena od 18 do 21 sat.

U ponedjeljak, 16. prosinca, u suradnji Info zone i Udruge Sindrom Down 21,  u Klubu Zona otvorit će se adventska kućica K21. Drugačija kućica, u grijanom prostoru, uz plesne animacije, izložbe i druženja bit će otvorena do petka, 20. prosinca, od 18 do 21 sat.

K21 - kućica u Klubu Zona

Ponedjeljak
> plesne animaciije članova plesnog kluba "La sonrisa"
Utorak > otvaranje izložbe eksperimentalnih grafika Ane Šimić
Srijeda > druženje uz društvene igre i prigodni domjenak za sve
Četvrtak > završno događanje inicijative za drugačije darivanje "Za te"
Petak > druženje uz glazbu, fritule i topli čaj

- Prvog dana, u ponedjeljak, rasplesat će nas članovi plesnog kluba "La sonrisa". U utorak se otvara izložba eksperimentalnih grafika Ane Šimić. Druženje uz društvene igre i prigodni domjenak za sve sudionike događanja i suradnike u realizaciji programa Kluba Zona u 2019. godini održat će se u srijedu. U četvrtak će biti završno događanje inicijative za drugačije darivanje „Za te“ u kojoj će Splićani donirati svoje rukotvorine uz koje će volonteri razveseliti slučajne prolaznike. Petodnevni program završava u petak uz glazbu, fritule i topli čaj – najavljuju organizatori, napominjući da će fritule i piće biti besplatni, ali da će svih pet dana, za vrijeme trajanja programa, dostupna biti kutija za donacije udruzi Sindrom Down 21.