Otplesalo se s razlogom

22_03_2016  |  Autor: I. Z.  |  Foto: Ž. Šunjić
Otplesalo se s razlogom

U splitskom Domu mladih održan je treći po redu humanitarni ples Dance for a cause. Događaj je obuhvatio nastupe niza plesnih škola iz Splita, ali i Zadra i Zagreba.

 U splitskom Domu mladih održan je treći po redu humanitarni ples Dance for a cause. Sav prihod ove je godine bio namijenjen dječjem domu Maestral i udruzi Zvono.

Nakon prošlogodišnje manifestacije Dance for a cause, koja je bila održana za udruge Most i Lastavica, događaj je ove godine organiziran kako bi se u radu pomoglo Maestralu i udruzi Zvono i kako bi se, riječima organizatorice Elsie Angeles-Novaković javnost osvijestila o njihovim potrebama te o poteškoćama s kojima se suočavaju. - Događaj posebno treba pomoći djeci da budu svjesni onoga što se događa oko njih i da su svjesni da postoje organizacije koje trebaju podršku. Tako će se možda u budućnosti stvoriti sličan događaj ili će to potaknuti volonterstvo - objasnila je.

Događaj je obuhvatio nastupe niza splitskih plesnih škola, a gostovale su i zadarske i zagrebačke: Jazz Fusion Split, Kam Hram, Plesni studio Dance Box, Clique, Sedmi Vjetar, Doxa, Vruca Cokolada, Talent Studio M, Plesni klub D'n'f, Centar plesa Split, Salsa studio Split, Kolektiv Style Force, Gesta (Zadar), Plesni klub Gita, Trbušni ples Split, K7, Sirena, Trbušni ples (Zagreb), Mambo, Dea Dia, Noa, Lambada i Krav Maga Split.