OtpisaNE u Splitu

10_01_2018  |  Autor: I.Z.  |  Foto: Facebook / Amadeus Events
OtpisaNE u Splitu

Kazalište Moruzgva ponovno gostuje u Splitu. Ovog puta dolaze s predstavom "OtpisaNE" po tekstu Renata Baretića. U predstavi glume poznata glumačka imena - Ksenija Marinović, Ecija Ojdanić, Slavko Sobin i Erna Rudnički. Splitska publika će imati priliku pogledati predstavu u dvorani Lora 26. i 27. siječnja.

Kazalište Moruzgva ponovno gostuje u Splitu. Ovog puta dolaze s predstavom "OtpisaNE" po tekstu Renata Baretića.

Što biste vi napravili da vam kćer u kuću dovede imigranta?
Odgovore na to pitanje uz niz komičnih i apsurdnih scena donosi komedija u kojoj glume poznata glumačka imena- Ksenija Marinović, Ecija Ojdanić, Slavko Sobin i Erna Rudnički.

Predstava je topla priča o imigrantu koji je uslijed neočekivanih okolnosti uletio u život frustrirane Snježane, njene poduzetne kćeri Hrvojke te dokone zavodnice susjede Milke.

OtpisaNE će vas nasmijati do suza ali i nagovoriti da pokušate sebe zamisliti u sličnim okolnostima.

Predstava koja je premijerno izvedena u listopadu 2017. pobudila je neviđeni interes publike te su sve dosadašnje izvedbe bile rasprodane.

Ecija Ojdanić:
„Sigurna sam da će OtpisaNE obilježiti 2018. godinu, nakon premijerne izvedbe u listopadu prošle godine zatrpani smo pozivima za gostovanje, ne samo iz Hrvatske nego i cijele regije. S obzirom da je u predstavi i oko predstave mnogo Dalmatinaca uključujući mene nije bilo dileme, turneju započinjemo u Splitu i Dalmaciji.
Sigurna sam da će turneja trajati godinama.“

Ksenija Marinović:
„Obožavam publiku u Splitu i Dalmaciji jer je neposredna i otvorena, odmah znaš sviđaš li im se ili ne.“

Predstave 26. siječnja i 27. siječnja (19:30h) su rasprodane! Zbog ogromnog interesa, dodana je i treća izvedba u subotu 27.1. u 21:00h.

Ulaznice po cijeni od 70 možete kupiti na blagajni Lore od 15. siječnja svaki dan od 14 do 19 sati ili u sustavu online prodaje Croatia tickets.

Sve informacije i rezervacije na Facebook stranici Amadeus events