Otiđite (na) Vanka regule!

18_06_2013 / 01:14h  |  Autor: Maya  |  Foto: Luka Kivela, arhiva
Otiđite (na) Vanka regule!

Vanka regule već se tradicionalno odvija sredinom srpnja u Sutivanu te će, kao i prethodnih godina, objediniti sport, film i glazbu... Sudjelovanje su već potvrdili Talco, TBF i Mjesni odbor.

Vanka regule, možda najopušteniji festival ovih prostora, sa polako, ima vrimena motom, će svoje 15. izdanje dobiti od 14. do 21. srpnja u Sutivanu te će, kao i prethodnih godina, objediniti sport, film i glazbu.

Tako će se ponovo vježbati ravnoteža na slackline-u, trčati run & climb, bit će i windsurf, stand up paddle i jedriličarske regate, longboard, MTB dual, neopisivi Porathlon (plivanje, trčanje i kajak za mješovite parove) te boulder natjecanje u slobodnom penjanju. Naravno, ne sumnjamo da će se izroditi još poneka zabavna disciplina jednako takvog imena.

Svaki dan nakon zalaska sunca tu je i filmski festival adventure & outdoor filmova u ljetnom kinu te glazbeni dio u beach baru Modrulj - zasad objavljena imena su talijanski ska punkeri Talco (četvrtak) te naši TBF-ovci (subota) sa Mjesnim odborom (petak)!

vankaregule.com