Osmisli majicu i putuj

25_09_2019  |  Autor: I.Z.  |  Foto: eurodesk.eu / Sindy Čolić
Osmisli majicu i putuj

Natječaj za dizajn majice Time to Move ponovno se održava i ove godine! Ako imaš barem 13 i ne više od 30 godina, dizajniraj majicu koja najbolje pokazuje duh kampanje Time to Move i osvoji putovanje vlakom po Europi! Rok za prijavu je 31. listopada.

U sklopu Time to Move kampanje koja se odvija tijekom listopada u cijeloj Europi, Eurodesk još jednom organizira natjecanje u dizajniranju Time to Move majice.

Natjecanje je otvoreno za mlade osobe između 13 i 30 godina. Sve što treba napraviti je osmisliti majicu sa Time to Move motivom koja će predstaviti duh kampanje. Može se koristiti bilo koja tehnika: fotografiraj nešto, napravi digitalnu ilustraciju, nacrtaj na papir ili koristi samo tekst.

Dokument koji šaljete ne treba prikazivati izgled majice već samo sliku/dizajn koji ste kreirali. Svoj dizajn trebaš prijaviti na contest.eurodesk.eu.

Sudionici su podijeljeni u dvije dobne kategorije – od 13 do 19 godina te od 20 do 30 godina. Eurodesk će izabrati pobjednike za obje kategorije između 10 dizajna iz svake kategorije koji budu imali najveći broj javnih glasova. Glasati se može na službenoj stranici natjecanja. Osim pobjednika, Eurodesk će izabrati još pet sudionika koji su se istaknuli svojim dizajnom.

Pobjednici obje kategorije osvojit će Interrail kartu koju trebaju iskoristiti u roku mjesec dana. Pobjednik po glasovima publike osvojit će Eastpak prtljagu, a pet sudionika koje Eurodesk izabere će osvojiti Eastpak ruksak.

Pobjednica prošlogodišnjeg natječaja je hrvatska autorica Sindy Čolić. Ako ti treba inspiracija, možeš pročitati kako je nastao njen dizajn na www.mobilnost.hr.

Rok za slanje dizajna: 31. listopada.

Više informacija o Time to Move kampanji i događanjima unutar kampanje možete naći na službenim stranicama kampanje timetomove.eurodesk.eu.