Osmijeh na kvadrat

24_04_2019  |  Autor: I.Z.  |  Foto: Rotaract Split Novi / Facebook
Osmijeh na kvadrat

U petak, 26. travnja, u Klubu Kocka održat će se humanitarna akcija "Osmijeh na kvadrat" koja ima za cilj prikupljanje sredstava za opremanje dječjeg parka i igrališta Centra za odgoj i obrazovanje "Slava Raškaj - Split". Otvorenje izložbe unikatnog nakita popratit će koncert bendova Ciotog, Go Lilly i Mjesni Odbor. Nakon koncerata će vas do ranih jutarnjih sati držati rasplesanima splitski dj-i Pero FullHouse i Feta!

U petak, 26. travnja, u Klubu Kocka održat će se humanitarna akcija "Osmijeh na kvadrat" koja ima za cilj prikupljanje sredstava za opremanje dječjeg parka i igrališta Centra za odgoj i obrazovanje "Slava Raškaj - Split". Akciju organizira udruga „Rotaract Split“.

Otvorenje izložbe unikatnog nakita popratit će koncert bendova Ciotog, Go Lilly i Mjesni Odbor. Nakon koncerata će vas do ranih jutarnjih sati držati rasplesanima splitski dj-i Pero FullHouse i Feta!

Prikupljenim donacijama od ulaznica eventa želi se omogućiti kupnju vrtuljka i ostalih rekvizita za uređenje dječjeg parka Centra “Slava Raškaj”.

Za vrijeme trajanja izložbe i koncerata, moći će se kupiti ručno izrađen unikatni nakit po proizvoljnoj cijeni čiji prihod ide u donaciju za kupnju vrtuljka i ostalih rekvizita.

Također, sav prihod od prodanih rakija bit će doniran za kupnju vrtuljka i ostalih rekvizita.

Cijena ulaznice je 40 kuna.

Više informacija na Facebook stranici događaja.

LINE-UP:

20:30h -> Humanitarna izložba
21:30h -> Rock band Pedeset+
22:15h -> Ciotog
23:15h-> Go Lilly
00:30h -> Mjesni Odbor
01:15h - > DJ Pero Fullhouse
02:30h -> DJ Feta Dragan Feta Ivcevic,