Osim Noći muzeja...

25_01_2013 / 14:22h
Osim Noći muzeja...

Osim događanjima bogate Noći muzeja, zbog koje će čak i autobusi voziti besplatno, vikend donosi i predstave, koncerte, utakmice... Ako je bura, nije lav - pogledaj cijelu ponudu vikenda!

Usprkos hladnoj buri, zime neće biti uz Dražena Zečića u Plavoj kavi, ni uz Magazin u Vanilli, ni u O'Hari uz Trash night, ali ni u Kocki uz CopyPaste kolektiv i u Quasimodu gdje će smash hitove 80-ih i 90-ih vrtjeti David Hasselhoff. Marijan Ban i Diktatori započet će niz svirki u Caffeu Split (ex Pascucci). Ipak, najviše ljudi okupit će se u muzejima i galerijama – svirke, izložbe, predstavljanja… čak će i autobusi u Noći muzeja biti besplatni. Večer petka bogatija je i za predstave – u Domu HV igra Gola u kavezu, a u Gradskom kazalištu mladih Narančina kora.

Osim rukometa na televiziji, sportski vikend u subotu nudi i košarkaški ogled Splita i mađarskog Szolnokija. U Jungli je Ultra Retro Party - Rock'N'Roll plesnjak od Chuck Berryja do Black Keysa i našeg Elvisa Andy Wanted Kinga, a u Quasimodu Kid Va. MK Sjene Winter Party u Kaštela donosi iće, piće,lutriju, dizajnersku prodajnu izložba i nastup bendova Merkur, Twisted Mind i Hangin' Village.

Ako je bura, nije lav – pogledaj cijelu ponudu vikenda na infozona.hr/kalendar!