Orijentalni ples i na Peristilu

21_08_2013 / 11:15h  |  Autor: I.Z.  |  Foto: Željko Šunjić, arhiva
Orijentalni ples i na Peristilu

Split tribal Fest, međunarodni festival posvećen modernom orijentalnom plesu, održat će se u Splitu i okupit više od 200 sudionika. Na Peristilu će se u dvije večeri izvesti plesna predstava, a u nedjelju će O'Hara ugostiti završnu večer...

Split tribal Fest, međunarodni festival posvećen modernom orijentalnom plesu,  održat će se u Splitu četvrti put, od 22. do 25. kolovoza. Okupit će više od 200 sudionika iz svih krajeva svijeta a među njima se ističu imena Jill Parker ( USA), Kami Liddle ( USA), Violet Scrap (ITA), Hilde Cannoodt (UK), Caro Dumanni ( Costa Rica) te plesna skupina Rustiqua koja stiže iz Slovačke.

Plesne radionice pod vodstvom vrhunskih plesnih pedagoga održavat će se u Domu mladih, a na Peristilu će se u petak i subotu (23. i 24. 8.) izvesti plesna predstava Venera i Mars koja će ujediniti prošlost i sadašnjost kroz različite povijesne karaktere i jedinstvene izvedbe. U nedjelju će O'Hara ugostiti završnu večer pod nazivom Lucid Dreams.

Glavni organizator je splitska udruga Natya - Zvuk Tijela koja će ove godine prvi put predstaviti svoje plesače predvođene voditeljicom Sunčicom Dropulić.

www.splittribalfest.com