Organiziraš događanje, ali nemaš (niti) prostor? Podržimo se!

23_01_2024 / 13:30h  |  Autor: I.Z.  |  Foto: I.Z.
Organiziraš događanje, ali nemaš (niti) prostor? Podržimo se!

Nudimo ti prostor u centru Splita.

Info zona nudi mogućnost jednokratnog i dugotrajnog korištenja prostora. Na korištenje ga mogu dobiti tvrtke, udruge, neformalne grupe, pojedinci i drugi zainteresirani. Ovisno o vrsti događanja, prostor je moguće koristiti uz popust ili bez naknade, a moguće je dobiti i besplatnu logističku podršku u organizaciji. Plaćanjem najma prostora, podržavaš rad Info zone!

Atraktivan prizemni prostor u centru grada nalazi se nedaleko Rive, na trgu na Šperunu. Info zona ga aktivno koristi i daje na korištenje već više od 15 godina. U njemu su organizirane brojne radionice, predavanja, druženja, prezentacije, pressice, čak i dječji rođendani i castinzi za snimanje filmova. Otvoreni smo i za realizaciju novih ideja. Ukupna površina prostora je 70-ak kvadrata, od čega je polovica površine dvorana za rad, a polovica uredski i skladišni dio te čajna kuhinja i sanitarni čvor.

Za ponudu nam se javi na [email protected]. Možeš i odmah ispuniti online upitnik kako bismo saznali odgovara li tvoje događanja kriterijima za korištenje prostora uz popust ili bez naknade.