Opet podrži drugačiju mapu Splita

30_10_2019  |  Autor: I.Z.  |  Foto: I.Z.
Opet podrži drugačiju mapu Splita

Info zona je započela izradu novog izdanja drugačije mape Splita te poziva sve zainteresirane da podrže projekt MyMap Split ispunjavanjem ankete, prijavom za volontiranje ili donacijom.

Info zona je započela izradu novog izdanja drugačije mape Splita te poziva sve zainteresirane da podrže projekt MyMap Split ispunjavanjem ankete, prijavom za volontiranje ili donacijom. Više informacija, anketa i prijavnica dostupni su na mapa.infozona.hr.

- Kroz projekt MyMap Split izradit ćemo novo izdanje drugačije mape grada koja je svojim kreativnim pristupom zadržala iznimnu popularnost među turistima koje na zabavan način informira o životu lokalaca. Sadržaj će ponovno definirati mladi volonteri uključeni u projekt koji će tako dobiti priliku za stjecanje novih poznanstava i iskustava, no izgledu mape i izboru lokacija koje će se naći na mapi možete doprinijeti i komentarom na prethodno izdanje mape i ispunjavanjem kratke ankete o mjestima na kojima piju, jedu i izlaze Splićani – objašnjava Anđela Prnjak, voditeljica projekta, napominjući da se na mapa.infozona.hr može i rezervirati besplatne primjerke mapa.