Opaljena i prgava familija

18_12_2006
Opaljena i prgava familija

Mislim da ovu blogericu ne moram previše predstavljati… Kod nje možete uvijek saznati što ima novo sa ostatkom njene prgave familije. Za sve one koji vole Opaljenu i ''Prgavu familiju'', 26.12 na RTL televiziji počinju novi nastavci njihovog showa…

Mislim da ovu blogericu ne moram previše predstavljati, riječ je o članu ''prgave familije'', točnije o Danijeli Dvornik ili kako je blogosfera poznaje Opaljenoj.

Kako i sama kaže, Opaljena piše sve ono što joj padne na pamet, voli svoja razmišljanja podjelit sa drugima, a i tu se može nać dosta detalja iz njenog privatnog života. Kod nje možete uvijek saznati što ima novo sa ostatkom njene prgave familije, sa Dinom i Elom. Možete pročitati i neke tekstove njihove prve objavljene knjige.



Bila je to 1988 godina, prošlog stoljeća (uf....kako ovo zvuči, kao da imam barem 100 godina). Radila sam u duty-free shopu "Prima3", preko student servisa, i radila za neku mizernu plaću u dinarima sa mjesečnom inflacijom od 50 % ,a isplata je bila svaki drugi mjesec. Ukratko, radila sam za Kiki bonbone. Ali morala sam. Starci su mi zapritili i nije bilo mrdanja. Ili faks ili radit! Čak su me imali namjeru za stalno zaposlit u tom shopu. Jebalo sve, nikako se nisam vidila na mjestu prodavačice u duty-free shopu. U to vrime, već sam bila u vezi sa Omamljenim. Ljubav je cvala u svih 16. Radila sam dvokratno, ujutro do 8-12 i popodne od 16-20. Ujutro odmah iza posla, vatala bi 18-icu (bus) i na Rivu, na kavu. U 2h bi busom, nazad doma, ručala, malo prilegla (u to se vrime spavalo popodne, neki to i danas čine), a onda opet na bus, pa na posao. U jednu robu bi se obukla za radit, a drugu sam nosila u jednoj kesici, za navečer. Nešto malo prije zatvaranja dućana, svlačila bi robu "ala fina i pristojna curica" i navlačila iskidane "rebe", zagelirala kosu, nabacila make-up i krenula na "date" sa Omamljenim. On je u to vrime već snimio svoj prvi album i pohodio po tadašnjoj državi. Joj,kako su mi teško padali ti njegovi odlasci. Kad je Omamljeni zaradio prvu veliku lovu, a to je bilo kao 5 mojih radnih dohodaka, došao je u Primu 3 u shop i dreknuo sa vrata: "Dane, izaberi što hoćeš i to ću ti kupiti!"

Sa Opaljenom je početkom godina Teeja napravila intervju, pa možete pročitati što je Opaljena rekla o sebi, o blogu i još nekim stvarčicama.

I za kraj jedna obavijest: svi oni koji vole Opaljenu i ''Prgavu familiju'' 26.12 na RTL televiziji počinju novi nastavci njihovog showa.

napisala: tvojnetko