Online trening za zelene projekte solidarnosti

20_11_2023 / 16:24h  |  Autor: I.Z.  |  Foto: Dominic Wunderlich from Pixabay
Online trening za zelene projekte solidarnosti

Green Project Lab for Young People

Green Project Lab for Young People je online trening koji se bavi konceptom projekata solidarnosti i razvojem projekata vezanih uz teme održivosti, zaštite okoliša i klimatskih promjena. Trening će se održati od 15. do 17. prosinca.

Osim prilike za povezivanje i razmjenu ideja s mladim ljudima s kojima dijelite slične interese, trening je prilika i za naučiti više o programu Europskih snaga solidarnosti i projektima solidarnosti. Pruža se prilika za učenje od stručnjaka za projekte solidarnosti i stručnjaka za zelene teme. Kroz trening ćete i produbiti svoje razumijevanje solidarnosti i njezine povezanosti s ekološkim problemima. Također, svoju ideju moći ćete razviti u projekt i naučiti više o upravljanju projektima.

Prijave su otvorene do 3. prosinca, a prijavnica i više informacija dostupno je na www.salto-youth.net.

Ovaj tekst Info zona je pripremila kao multiplikator Eurodeska, europske informacijske mreže koja daje besplatne, kvalitetne i provjerene informacije o mobilnosti za mlade, promiče Erasmus+, Europske snage solidarnosti i ostale programe međunarodne mobilnosti te potiče aktivno građanstvo i razvoj politika za mlade. Javi nam se na [email protected] i pitaj što ne znaš :)